You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Deși am călătorit pe mai multe continente și am vizitat atâtea destinații fascinante, România rămâne printre cele mai variate și autentice. Pentru că există o Românie prezervată și neumblată, misterioasă și multiculturală, profundă și surprinzătoare. 

Știai oare despre castele din Transilvania în care te poți caza, descoperind un univers pe care îl credeai pierdut? Sau conace elegante din Oltenia de Munte, ce păstrează șarmul și aerul boieresc de odinioară? Ori colțuri de rai din Apuseni, în care viața curge în ritm cu anotimpurile, iar ospitalitatea a rămas intactă? Dar cum ar fi să ai propria ta cetate medievală pentru o noapte? Și oare ce-ai putea visa, atunci când dormi într-o căsuță în copac? 

Mai știm și locuri de poveste cu iz arhaic, bine păstrate printre tradițiile din Maramureș și Bucovina, cu căsuțe din lemn și parfum de copilărie. Sau adrese gastronomice și case vechi săseși restaurate, toate prin satele care l-au fermecat pe Prințul Charles.

O Românie autentică și diversă, pe care o cunoaștem foarte bine și pe care de un deceniu o împărtășim turiștilor noștri francezi. Iar din experiența AuthenTrip, credem că această Românie te va da pe spate! Ce zici, accepți pariul?

Vacanță cu familia în Maramureș și Bucovina: gustul vieții la țară!

Printre localnici Escapade prin România Activități în natură
În cuplu Vacanțe cu familia

  • 7 zile
  • de la 1350 lei/pers

Lună de miere în România: printre castele, conace și cetăți medievale

Wellness și relaxare Escapade prin România
În cuplu Luna de miere

  • 6 zile
  • de la 3490 lei/pers

Mini-vacanță de familie în Munții Apuseni

Escapade prin România Printre localnici
Grupuri de prieteni Vacanțe cu familia

  • 4 zile
  • de la 750 lei/pers