You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Cu peisajele sale fabuloase și cu un relief atât de grandios încât te copleșește, Norvegia este probabil cea mai spectaculoasă destinație din Europa! O țară în care natura pur și simplu îți taie răsuflarea, făcându-te să te simți mic de tot.

Imense fiorduri abrupte și cascade învolburate prăvălindu-se peste faleze... ghețari permanenți, din care țâșnesc torenți de un albastru ireal... munți stâncoși, traversați de șosele ce sfidează legile fizicii... arhipelaguri sălbatice, pierdute de-a lungul Atlanticului și în Oceanul Arctic... parcuri naționale fabuloase, cu peisaje prezervate și cu trasee de drumeție dintre cele mai celebre! Norvegia este precum un imens teren de joacă al iubitorilor de activități în natură, dar și un veritabil paradis pentru pasionații de fotografie! Și apropo, cine n-a visat vreodată la magia aurorei boreale?

Dar tot Norvegia mai înseamnă și orașe culturale, moderne și vibrante, sate pitorești de pescari și ferme tradiționale, biserici din lemn și arhitectură scandinavă, vestigii ale vikingilor și fascinanta cultură a comunității Sami.

Din experiența AuthenTrip, Norvegia rămâne țara aia care te lasă cu gura căscată, în care orice călătorie te va face să oprești la fiecare 15 minute, pentru o fotografie și-un wow...! 

Aurore boreale și croazieră polară în Norvegia

Slow-travel Aurore boreale Activități în natură
În cuplu Luna de miere

  • 7 zile
  • de la 2090 euro/pers

Circuit individual prin fjordurile Norvegiei

Circuite self-drive Activități în natură
Grupuri de prieteni În cuplu

  • 12 zile
  • de la 2290 euro/pers

Călătorie cu familia în Insulele Lofoten Norvegia

Wildlife watching Circuite self-drive
În cuplu În familie

  • 10 zile
  • de la 1690 euro/pers